четвъртък, 28 юни 2012 г.

83% от българите казват “здрасти” неискрено, имат предвид “пак ли ти, бе?”

Тревожно висок процент българи поздравяват със "здрасти", но имат наум раздразнителното "оф, пак ли ти бе", сочат последни данни от Националния статистически институт.

 

"17% от нашенците са искрени при поздравите, а останалите псуват на ум или с езика на клепачите, мигайки цинизми в относителната посока на поздравяваното лице" - обясни шефът на отдела за безполезна статистика Мортимир Хрушев, който е провел изследването, ползвайки методите на фантазията.

 

В Европа почти 95% от хората наистина имат предвид "здравей", когато поздравяват, като лицемерието следва при около 67% от тях, допълвайки поздрава с обидно обръщение на ум: "Здравей, лайнар!".

 

Най-искрени са хората, живеещи в ледени иглута на север, сочат международните статистики. Според експерти това се дължи на факта, че те не са възпитавани да стискат аналните си издихания и си пърдят свободно, с което топлят домашната обстановка: 

 

"Премълчаването на информация от ранна детска възраст и от всяко отверстие е причина за високата степен на неискреност в голяма част от световните общества" - завърши изложението си статистикът Хрушев, преди да опикае крака на репортерка, която му се сторила прекалено дървена.

 

zhelyo


Предна Не!новина Случайна Не!новина! Следваща Не!новина


--

Няма коментари:

Публикуване на коментар