четвъртък, 28 юни 2012 г.

Истинският президент на България: Националните ни отбори ще танцуват хака преди да смачкат съперниците си

Моралният и доста по-истински президент на страната наложи вето на всичко, докато не му бъде обърнато внимание и повели националните отбори по всички спортове да танцуват свирепо като новозеландски маори преди мач, за да всеят страх у съперника.

 

"От отборите по художествена гимнастика за момичета от първи клас до националните гарнитури на 3-метрови мъже по баскетбол и волейбол, през математиците на олимпиади по решаване на задачи - преди началото на състезанието, докато тече химнът, ще се танцува свирепа хака" - нареди той, отчитайки прекалено скучният облик на значителен брой тимове, представящи страната ни на международните състезателни форуми.

 

Очаква се хаката да не е просто взимане на новозеландските традиции, а да бъде съобразена с българските дух и ценности. В нея няма да се спазва дистанция от съперника, а при възможност опонентите на нашите ще бъдат ритани в глезените или поне плюти. Предварителната консумация на шкембе чорба с чесън също ще допринаса за засяването на респект у противника.

 

"Това е шармантно, истинска благодат! Дано спортистите ни ползват силните национални цинични думи, с които да всеят паника у съперника, който да го боли, да плачи и да търси майка си" - възклица в един глас доста по-заслужилият да гласува истински електорат, съществуващ само във въображението.

 

zhelyo


Предна Не!новина Случайна Не!новина! Следваща Не!новина


--

Няма коментари:

Публикуване на коментар