четвъртък, 28 юни 2012 г.

Дупка погуби улично куче, обявиха ден на траур

Куче се преби до смърт след като падна в дупка на улица в забутан софийски квартал. Трагичният инцидент се е разиграл малко след 12:30.

 

Очевидец разказва, че кучето видяло пенсионера И. Г. да крета на другия тротоар на улицата и се е хвърлило със силен лай и пяна на уста. Докато пресичало улицата, за да ухапе пенсионера то паднало в дупката и се пребило. На мястото са извикани три линейки, които са дошли за по-малко от час.

 

Пристигналите на място премиер, кмет, министри и депутати изразиха особено съжаление. Премиерът даде обстойно интервю, в което не каза нищо съществено. Бе повикан патриархът, който лично да отслужи молебен за упокой на кучето.

 

Пенсионерът бе арестуван и ще бъде съден за престъпления срещу общината и поне десетина организации. Очаква се да му бъде дадена поне доживотна присъда за тежкото престъпление. От фирмата, която се занимава с уличните кучета, казаха, че това е едно трагично събитие, като по този начин ще се лишат от едно 10 000 лв. годишно.

 

Случайно гледайки новините на случайна глупава телевизия, наши репортери се натъкнаха на интервю с  жената, която е хранела кучето. Тя изрази своя гняв спрямо това зловещо престъпление и обясни, че Бълхар било много мило куче. Никога не отхапвал повече от две парчета от човек. Бил палав и всяка вечер лаел до 3 след полунощ. Често заразявал и близката детска площадка с тения. Скубейки си косите, тя се чудеше как сега ще живее само със 138 кучета. Тя се закани да съди всеки, който не позволява да бъде хапан от горките кучета.

 

avellano


Тази не!новина е написана от наш потребител. Пробвай да напишеш и ти! Предна Не!новина Случайна Не!новина! Следваща Не!новина


--

Няма коментари:

Публикуване на коментар