четвъртък, 28 юни 2012 г.

Бойко Борисов кани медиите да отразят неделната му баня, щял да пробва нов сапун

От началото на следващата седмица в София ще се проведе международният фестивал по присмиване на нелепите хора, подлагащите прекомерно изкуствено почерняване.

 

“Радваме се, че най-сетне и София влиза в календара на дните за присмиване на нелепо теносаните създания. Този фест на хумора води своето начало още от 90-те години в американските щати Калифорния и Флорида, като днес целогодишно се отбелязва по цял свят” - обясни една от организаторките на културното мероприятие - Хелда.

 

Както е известно, много хора не обичат да отиват на море, където да се изпекат като препили донски казаци, а смятат за чудесно да посещават солариуми поне месец преди отпътуването на изток. Именно това води редица момичета и момчета до добиването на нюансите на бебешка диария.

 

Според експерти осмиването на прекалилите с изкуствения тен е форма на легален расизъм, тъй като мишените на хапливостите сами са си избрали да изглеждат като гниещи моркови.

 

Хора с изкуствен тен пък нападнаха организаторите на фестивала, наричайки ги “рижи белоноги, които нямат душа”. Възможно е репликата да е била подметната от човек, искащ да се присмее и на двете крайности, очаквайки бой или замеряне с предмети.

 

zhelyo


Предна Не!новина Случайна Не!новина! Следваща Не!новина


--

Няма коментари:

Публикуване на коментар