четвъртък, 28 юни 2012 г.

Жаби реституират гьолове, настъпва административен хаос, крякане

Над 200 000 български жаби са подали молби за реституция на гьолове из цялата страна, след като процедурата бе допусната с поправка в закона за гьолознанието отпреди месец. Това съобщиха от Министерството на регионалното развитие и похапването с леко пълна уста, която ей сега ще бъде приплакната с няколко освежаващи глътки ябълков сайдер.

 

"Всяка жаба да си знае гьола, хубаво, ама сега какво да правим като средно по 3.4 жаби знаят по един гьол. Как да решим коя го знае най-добре" - оплакват се от министерството, които са изправени пред два параграфа 22 едновременно, или направо пред параграф 44.

 

"Ако дадем гьола само на една жаба, рискуваме другите жаби-ищци да обяснят, че те знаят само тоя гьол и да започнат да се вайкат шумно. Същевременно получилата гьола жаба ще се радва шумно, като двете жабешки емоции имат сходни звукови измерения. Покъртително" - проплака министърката на регионалното развитие и световноизвестна певица Адел.

 

Същевременно мнозина съзряха възможност новият закон за гьолознанието да е лобистки и в интерес на богати чуждоземни жаби, искащи да си крякат с гадничък акцент на територии, където комарите са евтини.


zhelyo


Предна Не!новина Случайна Не!новина! Следваща Не!новина


--

Няма коментари:

Публикуване на коментар